שף בהפתעה • קיש חצילים וגבינות
מירי זורגר No Comments on שף בהפתעה • קיש חצילים וגבינותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- "הדלפה חסרת אחריות": משרד הדתות יחרים את זק"א ת"א
- צפו: אפרים קמיסר מארח את 'מלך הווקאל' ארי גולדוואג
- לוחם ימ"מ נפצע קשה בטול כרם; דיווחים סותרים בקשר לעסקה
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
תגיות
החלביה – קיש חצילים וגבינות
מצרכים לבצק
300 גר' קמח מנופה
200 גר' חמאה
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
1 ביצה
שומשום
מלח
פלפל שחור גרוס טרי.
מלית
1 חציל חתוך לקוביות
3 בצלים ירוקים קצוצים
100 גר' גבינת פיקורינו מגוררת
50 גר' צנוברים
לרוטב רויאל
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט אגוז מוסקט
1 כף אבקת מרק בטעם בצל.
אופן ההכנה
הכנת הבצק
ערבבי את המצרכים במעבד מזון מלבד הביצה למסת פירורים עטפי בניילון נצמד והניחי בקירור לחצי שעה.
הכנת המלית
את החצילים החתוכים יש להמליח ולהניח לחצי שעה להוצאת המרירות
ספגי את הנוזלים וטגני בשמן עמוק עד להשחמה.
הכנת הרוטב רויאל
טרפי את הביצים הוסיפי את שאר המצרכים וערבבי
טעמי ותקני תיבול.
הרכבת המנה
הוציאי את הבצק ורדדי לעובי של 0ץ5 מ"מ ורפדי תבנית בקוטר 25 ס"מ
הקפיאי לחצי שעה.
מעל הבצק שימי את החצילים הצנוברים ומעל שפכי את הרוטב
אפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.